LUCRARILE DE TAIERE LA POMII FRUCTIFERI PDF

Taierea (curatarea) pomilor fructiferi se face in timpul repausului In ceea ce priveste pomii plantati primavara, lucrarile despre care se.

Author: Keran Tejin
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 4 January 2014
Pages: 487
PDF File Size: 14.47 Mb
ePub File Size: 10.86 Mb
ISBN: 289-5-86515-291-2
Downloads: 65935
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenriktilar

Va rog sa-mi trimiteti si mie calendarul stropirilor pentru pomi fructiferi. Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi Miercuri, 29 Martie vizualizari comentarii.

Cum trebuie sa procedez cu stropitul sau nu mai pot stropi in ac.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

As dori si eu un calendar cu stropirile si solutiile aferente la mitache. In fitofarmacii,de unde va cumparati substantele,puteti cere lamuriri,dar de obicei pe acele plicuri sau recipienti este trecut daca sunt sau nu toxice pt.

Buna, Multe informatii si posibilitate de cumparare pe pagina: A aparut si cleiul pe crengi si nu stiu care este cauza? Prin oa februarie, dupa ce am scapat de ger am angajat 2 baieti sa-mi curete pomii. Prostovane, le poti folosi la peste sau vinde. Esti impacat cu El atunci cand Il lasi sa preia controlul asprua intregii tale vieti. Am o taidre livada de mp. Stropiti fructkferi mai repede,pe sub frunze,in special dosul frunzelor.

Pomi fructiferi lucrari de intretinere. Stropiti,indrazniti caci nu gresiti! Un agricultor in 06 Mai inca nu cunosc sa fie ceva gratis la noi,daca ma insel,bravo voua. Taierile propriu zise la pomii fructiferi au rolul de a rari coroanele, obtinerea de ramificatii corespunzatoare. Se tie c tierile la pomii fructiferi.

  CARLO DOMENICONI SINBAD PDF

Mugurii de floare se mai numesc muguri de rod. Va multumesc anticipatEva Salnicean. Cu ce sa dau sa nu imi mai intre omizile in apartament?

Depinde ce fel de cultura vrei sa inffitezi. In fiecare an se usuca cate ramuri varfurile pe care le rup cam la 20 cm. NU se vor stropii decit dimineata pina in ora 8,si seara dupa ora 20,se va pune accentul pe dosul frunzei,daca la citeva ore va ploua tratamentul se va repeta.

Dupa plantare pomii se scurteaza la inaltimea de 60 cm. Lixandru Marian in 29 August as vrea sa imi spuneti care ar fii cauza aparitiei cleiului pe ramurile de doi ani la piersic? Se executa spre sf.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Liliana in 31 Taierw Noi avem o livada de meri si au fost stropiti de tatal meu conform programului ,ultima stropire a fost in iulie. Nu reusesc s-o rezolv cu piersicii. Ma puteti suna oricand,de L-S. Sigur ca astept oamenii cu experienta, cu rezultate, sa-si spuna parerea, sa ma indrume.

Infestarea cu acarieni se recunoaste prin decolorarea frunzelor maro, galben sau gri deschis si prin alte simptome, cum ar fi curbarea, deformarea si caderea frunzelor. Sai scot ,cumpar altii ,ce sa fac ,as cumpara in primavara de la d-lui,as vrea gutui,cires ,cais,Multumesc. Pentru combaterea acestui patogen se recomanda masuri preventive precum adunarea si arderea frunzelor infectate, taierea si distrugerea ramurilor atacate.

  COMPLICACIONES DE LAS LENTES DE CONTACTO NATHAN EFRON PDF

Mult succes,mai apelati cu incredere,incercam sa ne ajutam reciproc. VA rog,astept raspunsul dumneavoastra! Sper totusi ca nu i-ati pierdut pe cei cativa afectati.

Va rog sa-mi dati un raspuns urgent. Acestia se paliseaza orizontal pe sarma si nu se scurteaza.

Ionut Nu ai ptr. Am simtit cum bunatatea si dragostea Domnului ma inunda, mai sa dea pe dinafara. Acum,la ora actuala nu mai puteti face nimic pt productia acestui an,insa pe viitor sa tineti cont de celeamintite. Aceasta forma de coroana lucrqrile recomandata pentru livezile superintensive de mar si par.

Author: admin